Tehniški dan v torek, 26. novembra 2013

thd

 

Letošnji tehniški dan, ki je sicer vsako leto posvečen krasitvi šole, je bil še bogatejši. Učenci smo ustvarjali novoletne okraske za šolo, izdelovali voščilnice in pripravljali izdelke za novoletni bazar. Vzdušje je bilo zelo delovno in raznoliko. O tem pričajo tudi mnenja nekaterih učencev. Zastavili smo jim nekaj vprašanj. Kako ti je všeč današnji dan? Kakšna bo šola po tem? Kaj delate? Kaj ti je najbolj všeč?

 

Alen, 1.a: Všeč mi je, ko sem barval rokavice. Šola bo potem lepša. Ustvarjamo voščilnice, ki jih bomo prodali.

Tinkara, 1.a: Mi delamo voščilnice. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo delali rokavice.

Drugošolci: Komaj čakamo bazar.

Tretješolci: Ustvarjamo po skupinah: mošnjičke, voščilnice in igro mikado. Naučili smo se delati v skupini in da moramo biti natančni. Naučili smo se tudi šivati.

Eva, 9.a: Ta dan je vsako leto boljši. Predvsem mi je všeč, ker tudi nas, učence, vključujejo v program izdelovanja voščilnic. Tako tudi sami prispevamo nekaj k šoli. Pa tudi pouka ni in s prijatelji se družimo ob delu.

Tina, 9.a: Ta dan je super, ker se družim s prijatelji in tako nekaj prispevam k šoli. Je pa tudi zelo poučen, ker se učimo delati v skupini.

Katja, 9.a: To je eden mojih najljubših dnevov v letu, ker s sošolci sodelujemo in drug drugemu pomagamo. Tudi če ni vse natančno zrezano ali zlepljeno, vemo, da bomo s skupnimi močmi to popravili. Lepo je, ker sami s svojim delom lahko vplivamo na to, kako bo šola okrašena. Okraski pa so vsako leto dovolj izvirni in precej drugačni od lanskih.

Zala, 9.a: Ta dan mi je zelo poseben. Všeč mi je, ker med nami prevladuje medsebojna pomoč in timsko delo. Okraski bodo vzbudili bolj praznično vzdušje in šola bo lepša. Sama bi naredila bolj enostavne okraske, vendar so mi takšni kar všeč.

Hana, 9.a: Ta dan se mi zdi zelo zanimiv, ker smo vsi skupaj in se imamo zelo lepo.

Nika, 9.a: Ta dan, ko krasimo šolo, mi je zelo všeč, saj bo šola lepo okrašena za praznične dni.

Kaj pravite pa Vi? Obiščite nas v torek na novoletnem bazarju. Videli boste, da je naša ustvarjalnost bogata in izvirna.

 

Miha, Zala, Ema, Erazem

Novinarski krožek

 

(Skupno 43 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja