»POSTANI NAŠ DIJAK ZA EN DAN« – KMETIJSKA ŠOLA GRM IN BIOTEHNIŠKA GIMNAZIJA

Obveščamo vas, da KMETIJSKA ŠOLA GRM IN BIOTEHNIŠKA GIMNAZIJA organizira v petek, 19. januarja 2018, dopoldanski dan odprtih vrat za tiste devetošolce , ki bi radi preživeli dan v šolskih klopeh naše šole ter si tako olajšali vpis v 1. letnik srednje šole (za programe biotehniška gimnazija; kmetijsko-podjetniški tehnik in naravovarstveni tehnik; gospodar na podeželju, vrtnar, cvetličar, slaščičar in mesar; pomočnik v biotehniki in oskrbi; kmetijsko-podjetniški tehnik (PTI) in hortikulturni tehnik (PTI)).

 

Dejavnosti bodo potekale od 1. do 6. šolske ure (od 7.30 do 12.40, z odmorom za malico, ki jo bodo učenci prejeli brezplačno).

 

S sprejemom bodo pričeli ob 7.30 uri, kjer bo vse učence v veliki predavalnici pozdravila ravnateljica, ga. Vida Hlebec. Po uvodnem delu se bodo osnovnošolci, razdeljeni v skupine, vključili v pouk. Učenci bodo imeli tudi možnost ogleda šolskega posestva.

 

Dneva odprtih vrat se udeležite v spremstvu staršev. Prijavnico dobite v šolski svetovalni službi (ponedeljek, sreda, petek).

 

 

(Skupno 40 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...