NAGRADNA STROKOVNA EKSKURZIJA ZA ZLATE BRALCE

.

V petek, 1. junija 2018, se je 14 učencev 9. razreda, ki so v vseh devetih letih osnovnošolskega izobraževanja osvojili Bralno značko, skupaj z mentorico Andrejo Dvoršek udeležilo nagradne strokovne ekskurzije v Ljubljani.

Letošnji zlati bralci so: Maj Brinovec, Filip Budna, Klara Drstvenšek, Tia Fuks, David Lackovič, Anja Pirc, Kaja Resnik, Tinkara Robek, Miha Rostohar, Grega Sevšek, Špela Vasiljević, Taja Vovk, Kristina Umek in Maja Zakšek.

Nagradno ekskurzijo je organizirala Zveza prijateljev mladine, ki je v sodelovanju z Društvom Bralna značka pripravila prireditev v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma. Prireditev je povezoval Boštjan Gorenc – Pižama, ki se je pogovarjal z ilustratorjem Damjanom Stepančičem, ki je slikovno opremil letošnjo knjigo za zlate bralce Srečka Kosovela Barž = Kons. V programu sta sodelovala tudi Andrej Rozman Roza in Anja Štefan, glasbene vložke pa sta izvedla Boštjan Gombač in Janez Dovč.

Po prireditvi so učenci nekaj prostega časa izkoristili za sprehod po Ljubljani in sladkanje s sladoledom ter palačinkami, nato pa so se z avtobusom odpravili nazaj proti Brestanici.

 

(Skupno 46 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...