Brezplačen dostop do vseh elektronskih gradiv

Rokus Klett

Spoštovani!

Ker se v ponedeljek, 16. marca, zapirajo vse vzgojno-izobraževalne ustanove v Sloveniji in se bo pouk marsikje preselil v spletne učilnice, smo se v Založbi Rokus Klett odločili, da vsem učiteljem/profesorjem in učencem/dijakom od jutri, 13. marca, dalje omogočimo brezplačen celodnevni dostop do vseh naših elektronskih in interaktivnih gradiv (učbenikov, delovnih zvezkov, samostojnih delovnih zvezkov in vadnic), ne glede na to, gradivo katere založbe uporabljate.

Gradiva so brezplačno dostopna na spletnih straneh:

OSNOVNA ŠOLA

SREDNJA ŠOLA

Postopek prijave/registracije:

  1. Na izbranem portalu kliknite na gumb Prijava.
  2. Če ste že uporabnik portala, vnesite svoj e-naslov in geslo ter sledite navodilom. Če na portal dostopate prvič, kliknite na polje Nimam še uporabniškega računa in vnesite zahtevane podatke. Tako se boste registrirali in ustvarili uporabniški račun.
  3. a.    Na portalu iRokus.si gradiva v svojo iZbirko dodate s klikom na gumb Dodaj brezplačna gradiva.
    b.    Na portalih Lilibi.si, Radovednih-pet.si in iRokusPlus.si pa vas bodo vsa gradiva že čakala v vaši iZbirki.


Mladinska knjiga

Spoštovani!

v času izrednih razmer smo z mislijo na učence in vas, spoštovani učitelji, tudi v Mladinski knjigi sprejeli nekaj odločitev, s katerimi vam želimo pomagati, da bi ta čas preživeli mirno, a hkrati tudi učno učinkovito. Ker vam in staršem vaših učencev želimo olajšati delo, smo do nadaljnjega odprli dostop do vseh interaktivnih gradiv za vse – učitelje in učence. Omogočamo vam:

 

  • Brezplačen dostop do vseh interaktivnih učnih gradiv, učnih listov, preizkusov znanj na portalu www.ucimte.com. Če na portal še niste registrirani, se registrirajte na direktni povezavi TUKAJ.

 

  • Od ponedeljka, 16. marca 2020, naprej bodo imeli tudi vsi učenci brezplačen dostop do interaktivnih gradiv na portalu www.ucimte.com. Za uporabo ne bo potrebna registracija, dostop jim omogoča delo z interaktivnimi samostojnimi delovnimi zvezki, ki omogočajo preverjanje rešitev.

 

  • Brezplačen dostop do interaktivnih nalog za učence in učitelje na www.ucimse.com za utrjevanje znanja.
(Skupno 254 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...