Učbeniški sklad

.

Spoštovani starši in učenci,

 

objavljamo sezname izbranih gradiv za šolsko leto 2018/2019.

 

Seznami:

  1. SEZNAM GRADIV 2018/2019 (delovni zvezki in ostala gradiva)
  2. SEZNAM UČBENIKOV 2018/2019
  3. OBRAZEC ZA ODPOVED IZPOSOJE 2018/2019

 

Učbeniška gradiva za 1. razred nabavi šola iz sredstev učbeniškega sklada. Učenci prejmejo izbrani komplet Lili in Bine 1 v šoli prvi šolski dan.

Potrebščine kupite v knjigarni, ki jo izberete sami. Nekaj likovnih pripomočkov bo nabavljenih skupaj, o tem ste bili seznanjeni na roditeljskem sestanku.

 

KOMPLET UČBENIKOV za določen razred si učenci lahko izposodijo iz učbeniškega sklada na šoli. Vsi učenci OŠ Adama Bohoriča Brestanica so uporabniki učbeniškega sklada in je zanje izposoja brezplačna. V primeru, da ne želite, da si vaš otrok izposodi učbenike v šoli, izpolnite obrazec odpoved izposoje in ga oddajte razredničarki do petka, 22. 6. 2018.
DELOVNE ZVEZKE in potrebščine lahko kupite  v trgovini, ki jo izberete sami ali preko naročilnice. Vso promocijsko gradivo in naročilnice različnih ponudnikov, ki bodo poslane na šolo, bomo učencem razdelili do 22. junija 2018.

 

Prosimo, da preverite istovetnost seznamov na naročilnicah s seznamom na spletni strani, saj za napake pri tiskanju ne odgovarjamo.

 

 

Skrbnica učbeniškega sklada

Martina Ivačič

 

 

(Skupno 164 obiskov, današnjih obiskov 1)