OBČINSKO TEKMOVANJE V MALEM NOGOMETU – STAREJŠI DEČKI

V torek, 13.11.2018 je potekalo občinsko tekmovanje v malem nogometu za starejše dečke. Tekmovanje je potekalo na dveh lokacijah in sicer na OŠ XIV. divizije Senovo in na OŠ Leskovec pri Krškem. Tekmovanja se je udeležila tudi naša šola  in je imela šolsko ekipo, ki so jo sestavljali naslednji nogometaši:

  1. Luka ZUPANC – kapetan
  2. Jure ZUPAN
  3. Matej CEROVŠEK – vratar
  4. Jaka ČUBER POTOČNIK
  5. Matija ZALAR
  6. Lovro FILA
  7. Admir IMAMOVIČ
  8. Luka KOLENC

 

Fantje so pokazali izredno borbeno igro in v skupinskem delu tekmovanja dosegli 2. mesto. Zaradi boljše razlike med doseženimi in prejetimi zadetki, so prvo mesto v skupini osvojili nogometaši OŠ XIV. divizije Senovo. S fanti smo tako odšli v borbo za 3.mesto na OŠ Leskovec pri Krškem.

 

Tekma za 3.mesto je bila izredno zanimiva in atraktivna. Bili smo vedno v prednosti in takoj na začetku povedli. Nasprotni nogometaši so rezultat kmalu izenačili, vendar smo se borili naprej. Kadar smo zadeli mi, so nogometaši OŠ Leskovec pri Krškem izenačili. Rezultat se je na koncu ustavil pri 3:3 in sledili so najstrožji streli. Vsaka ekipa je imela na voljo po tri priložnosti. Naši so zadeli vse tri, medtem ko so nogometaši OŠ Leskovec pri Krškem izkoristili le dva. Odlično je obranil naš čuvaj mreže Matej CEROVŠEK in tako je šolska ekipa osvojila odlično 3.mesto na občinskem tekmovanju.

 

ISKRENE ČESTITKE!                                                                     

Damjan KOS

.

(Skupno 314 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...