Šolski sklad

Šolski sklad

Šolski sklad Osnovne šole Adama Bohoriča Brestanica deluje že deseto šolsko leto. Njegov namen je pridobivanje sredstev za pomoč učencem iz socialno šibkejših družin, financiranje in vzdrževanje nadstandardne opreme in sofinanciranje razvojne in raziskovalne dejavnosti učencev, ki niso sestavni del obveznega izobraževalnega dela, in kot taki niso predmet financiranja iz proračuna Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in občine Krško.

Upravni odbor Šolskega sklada sestavljajo predstavniki učiteljev šole in staršev učencev šole. S takšno sestavo Šolskega sklada je zagotovljeno, da Šolski sklad dejansko sledi potrebam učencev. Vsi člani svojo funkcijo opravljamo na prostovoljni osnovi.

V šolskem letu 2017/2018 Upravni odbor Šolskega sklada sestavljamo Bojan Vovčak, Tina Čuber, Damjan Fila in Mateja Zupanc s strani staršev ter Natalija Rovan in Metka Vutkovič s strani šole.

Sredstva za financiranje dejavnosti pridobiva Šolski sklad s prostovoljnimi prispevki posameznikov, z donacijami podjetij in najrazličnejšimi akcijami šole, v katerih sodelujejo učenci in učitelji naše šole.

Ob zaključku šolskega leta se zahvaljujemo vsem, ki ste nam pomagali pri doseganju naših zastavljenih ciljev.

Ko se šolsko leto zaključi, se začnejo kmalu priprave na naslednje šolsko leto z načrtovanjem nakupov delovnih zvezkov in ostalih potrebnih gradiv, ki jih naši šolarji potrebujejo.

Dragi starši, če ste v finančni stiski in ne veste, kako boste kupili vse potrebščine za svojega šolarja, stiskajte s spletne strani našo vlogo za finančno pomoč, jo izpolnite, dodajte kopijo odločbe s Centra za socialno delo (otroški dodatek) in jo oddajte učiteljici Metki Vutkovič do 22. 6. 2018. Vse prejete vloge bodo pregledane in na domač naslov boste prejeli pisni odgovor do 5. 7. 2018.

                                                                                        Za Šolski sklad Metka Vutkovič

VLOGA ZA DODELITEV SREDSTEV ŠOLSKEGA SKLADA

 


 

 

 

(Skupno 398 obiskov, današnjih obiskov 1)