Učbeniški sklad

.

Obrazec za ODPOVED IZPOSOJE 2020/2021

 

Šola omogoča izposojo učbenikov od 1. do 9. razreda.

Vsi učenci OŠ Adama Bohoriča Brestanica so uporabniki učbeniškega sklada OŠ Adama Bohoriča Brestanica. Vsi učenci dobijo vse potrebne učbenike v šoli brezplačno! Stroške izposoje učbenikov krije MIZŠ. Učenci 1., 2. in 3. razreda dobijo v šoli brezplačno tudi učno gradivo oz. delovne zvezke.

Delovne zvezke in potrebščine kupite sami po seznamih objavljenih spodaj. Za otroke 1., 2. in 3. razredov kupite le potrebščine.

Seznam učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin OŠ Adama Bohoriča Brestanica za šolsko leto 2020/2021.

Delovne zvezke od 4. do 9. razreda in potrebščine za vse razrede kupijo starši sami !!!

Delovne zvezke in potrebščine kupite v knjigarnah ali preko spleta.
Različni ponudniki oddajo svoje ponudbe tudi v šolo, njihove ponudbe ter kataloge si lahko ogledate na povezavah spodaj. Za pravilnost podatkov na naročilnicah zunanjih ponudnikov ne odgovarjamo.

Nakup delovnih zvezkov in potrebščin je neodvisen od šole in ga opravite vsak samostojno na podlagi ponudnika, ki je vam najugodnejši.

Ponudniki, ki sodelujejo z nami in

 

Šola razpolaga z učbeniškim skladom. Učenci dobijo v začetku šolskega leta učbenike, katere potrebujejo pri posameznem predmetu za tekoče šolsko leto. Ob koncu šolskega leta mora učenec vrniti nepoškodovane učbenike. Če bo učbenik poškodovan, uničen ali ga učenec ne bo vrnil, vam bo šola v skladu z 12. členom Pravilnika o upravljanju učbeniških skladov (Ur. l. RS, št. 12/28. 2. 2020) izstavila račun za plačilo odško

so vam pripravili online naročilnico so:

  • Mladinska knjiga trgovina, Novo mesto
  • DZS
  • Kopija nova

Učbenike dobijo učenci prvi teden v septembru.

 

 

 

 

 

 

 

(Skupno 969 obiskov, današnjih obiskov 1)